Event-kalender

Søndag d. 31/10, Birkeholmvej 11, 9520 Skørping


Er du interesseret i vokallydhealing, lyssprog og lydhealing i det hele taget, så inviteres du til Allehelgensaften ved Skørping, hvor jeg kommer og laver lydkanalisering.

Jeg – Aurora Malene – kanaliserer vokallyde (Sjælssang). Jeg tuner ind på dig og kanaliserer de healende vokallyde, som din krop og sjæl har brug for lige her og nu.

De lyde, jeg synger for dig kommer med en besked til dig.
Tag imod lydene med et åbent hjerte og mærk, hvad der sker i dig.
Måske oplever du selv at se billeder eller farver, eller mærker fysisk, hvordan lyden arbejder i din krop.

Nogen er gode til at sætte ord på oplevelsen og andre har brug for tid til at lade lydoplevelsen synke ind. Nogen bliver virkeligt følelsesladede og andre oplever ikke det store. Uanset hvad, så suger din sjæl lyden til sig og giver dig lige præcis den healing, du har brug for.

Rammen for arrangementet er huset Skovgaarden, som ligger tæt op ad skoven ved Skørping. Det indbyder til, at aftenens arrangement både foregår inde i huset og udenfor blandt lysende græskar og knitrende bål. Indenfor sidder vi på stole, hvor jeg bl.a. synger for hver enkelt.

Udenfor ved bålet vil vi lave fælles toning med vokallyde og jeg vil også kanalisere de lyde, der kommer til mig.
Udover din egen sang, vil flere af de andres sange nok også vække genklang i dig, så hav blot et åbent hjerte klar.

OM AURORA MALENE
Jeg er 46 år og bor i Gudumholm 20 km syd-øst for Aalborg. I 2017, under restitution efter stress, mærkede jeg en trang til at synge noget, der kunne minde om grønlandsk trommesang. Jeg har grønlandske aner, så det virkede ret naturligt, men jeg skubbede vokalsangen væk igen. Dog kom den tilbage med et brag, da jeg købte en sjælsskål på en messe i Århus.

Jeg har altid været en stille person og sang er kun noget, jeg har dyrket sporadisk i korsammenhæng, så det her med at synge vokallyde kom noget bag på mig.

Siden jeg startede med at synge kanaliserede vokallyde, så har min sang været gennem en stor udvikling. I starten var det meget højt, nærmest råbende sang. Da jeg begyndte at tune ind på folk, kom de mest smukke lyde ud – både i form af vuggeviser, indianersange, dyre- og fugle- og naturlyde og alle mulige lyssprog og ikke mindst vokallyde.

Jeg glæder mig til at synge for dig og alle andre, som deltager denne aften.

PRAKTISK
Tag gerne tøj på, som ikke strammer, noget varmt til fødderne og måske et tæppe. Hav også gerne en vandflaske med eller i hvert fald huske at drikke vand før og efter.

Vi skal med stor sandsynlighed også være lidt ude (medmindre det regner), så hav det i tankerne ifht. overtøjet.
Der vil være pause mellem inde og ude-delen.

PRIS KR. 50,-
Betaling sker til Aurora Malene kontant på dagen eller på Mobilepay til tlf. 2263 6083.

Der vil være kaffe og te samt lidt frugt/sødt i pausen.
Der er plads til ca. 10 deltagere.

Find Facebook-begivenheden via dette link.
https://fb.me/e/1dRBgISmM