Forsmag på Sjælssang og lyssprog

min Facebook-side har du mulighed for at følge mit arbejde. Find fanen med videoer og lyt med på de lives jeg har lavet, hvor jeg laver kanaliseret vokallydhealing. Følg siden og følg med i mit arbejde.

Jeg er også ved at opstarte en Facebook-gruppe for alle, som er interesserede i lyssprog. Lyssprog er energisprog, som har forskellige udtryk: sprog, tegn, gestik, dans, kunst o.l. Find den ved at klikke på Klik på linke herover. Tanken er, at alle, som er tiltrukket af eller udtrykker sig med lyssprog kan sparre med hinanden.


Herunder er små korte videoer med eksempler på lyssprog. Lyssprog er en form for energioverførsel. Disse lyssprogstransmissioner har jeg lagt en intention i. Det er dem, du kan læse under hver video. Sid i ro og træk vejret dybt inden du lytter. Husk at drikke vand bagefter.

Åben dit hjerte
Se med dit hjerte
Power aktivering
Centrering