Online Sjælssang 1:1

1:1 Lydhealing med Sjælssang og clairvoyance lige dér, hvor du er.
Jeg har sørget for godt lydudstyr, så det er næsten som at være i mit NærVærelse.

En online session varer 45 minutter og sker over Messenger, så det kræver, at vi er venner på Facebook (du må selvfølgelig gerne “af-venne” mig efterfølgende).

Sjælssang er kanaliseret vokallydhealing.
Jeg stiller ind på din energi og synger lige præcis de vokallyde eller ord, som din sjæl, krop eller energisystem har brug for.

Det er forskelligt, hvad Sjælssang gør for den enkelte. Min erfaring fra flere klienter er følgende:

✨ Healing af områder med blokeret energi
✨ Aktivering af chakraer
✨ Fysiske smerter forsvinder
✨ Healing af traumer og sorg
✨ Du får et ‘kærlighedsbad’
✨ Ro og balance i krop og hoved
✨ Sjælen vækkes eller ”kommer hjem”
✨ Du modtager indsigter fra dine guider og ikke mindst din Sjæl.

Jeg arbejder intuitivt og kanaliserer lige præcis din sjælssang, som du har brug for lige her og nu. Under selve sessionen synger jeg tilsammen i 15-20 minutter, derudover er der indledningsvist samtale og guidet meditation samt undervejs både stilhed, energihealing og dialog.

Jeg får ofte klarsyn eller klarfølelse under Sjælssangen og videregiver dig det, jeg oplever. Sammen tager vi en dialog om oplevelserne, så du selv kan fortolke dem og mærke i dig selv, hvad sjælssangen vil dig.

Jeg synger personlige sjælssange og overraskes gang på gang over, hvilke lyde og toner, der vil synges. Det er primært vokallyde – dybe, høje eller stille vokallyde, over- og undertoner, dyre- og fuglelyde, naturlyde, indianersang, sange med ord o.l.

Jeg slipper kontrollen og synger det, der skal synges. Sjælssangen giver altid mening for den (sjæl), jeg synger for.

Ved forværring af symptomer
Lydhealing med sjælssang sætter dybe healingsprocesser i gang, ligesom al anden healing. Det er helt naturligt og lige som det skal være. Mærker du ubehag under sangen, så tager vi en dialog. Du vil altid være i trygge hænder. Sker det i dagene efter eller forværring af noget, som du plages af i forvejen, så er det blot fordi, der er sat en healingsproces igang. Vær i ubehaget, vær nysgerrig på den og spørg din krop/sjæl, hvad læringen er. Det er KUN DIG, der har svaret.

HUSK endelig at drikke godt med vand og LYT til din krop, hvis den er træt og ønsker ro og hvile.

Praktisk
1:1 online session via Messenger videoopkald

  • Sessionen varer max. 45 minutter. Du sidder eller ligger behageligt hjemme hos dig selv.
  • Betaling sker før sessionen via MobilePay (tlf. 2263 6083)
  • Evt. kontooverførsel til Danske Bank: 3409-12304161 inden sessionen
  • Kontakt mig via sms, messenger eller mail for booking af tid.
  • Vil du hellere ringes op mht. booking af tid, så send en sms (tlf. 2263 6083) eller mail og så ringer jeg dig op.
  • Sessionen tilbydes mandag-fredag kl. 9-14

Pris kr. 500,-

1:1-session hjemme hos mig i mit NærVærelse.

Læs mere om Sjælssang.

Læs også, hvad kundernes oplevelser med Sjælssangen har været.