Sjælssang 1:1

Sjælssang foran englevingen i mit klientrum NærVærelset.

Sjælssangen kan have forskellig effekt afhængig af, hvad din krop og sjæl har brug for og er klar til, eks.:

1) Kroppen opnår en dyb meditativ ro.
2) Smerter forsvinder.
3) Sjælen føler sig genkendt eller sjælen genkender sangen. Kort sagt, du kommer hjem.

Som beskrevet herover er reaktionen meget individuel og der er mange flere måder at mærke sjælssangens healing på, men uanset hvordan du mærker sjælssangen, så udløser sangen en dyb, dyb healing, som efterfølgende kan gøre dig ret træt.

Hvad er sjælssang?
Min form for sjælssang er kanaliseret vokallydhealing.

Det er vokallyde, undertoner, overtoner, men også sange med ord. Uanset hvilke toner, jeg synger, er det lige præcis dem, din krop og sjæl har brug for.

Jeg arbejder intuitivt og kanaliserer lige præcis din sjælssang, som du har brug for lige her og nu. Du vil mærke vibrationerne i din krop og sjæl, fordi de vil fortælle dig lige præcis det, du har brug for at vide her og nu. Måske vil det være svært for dig at være i følelsen, og du vil bryde ud i gråd, men det er blot forløsning.

Sjælssangen giver dig muligheden for at komme i kontakt med din sjæl, for sangen opløser de blokeringer, som ligger begrænsninger for din sjælskontakt – i livet og i hverdagen.

Jeg synger personlige sjælssange og jeg bliver gang på gang overrasket over hvilke toner og sange, der kommer ud af min mund. Det vigtigste er, at jeg ikke betvivler, det jeg får at vide, at jeg skal synge. Jeg slipper kontrollen og synger. Det giver ALTID mening for den, jeg synger sjælssangen for.

Som i al healing er det forskelligt, hvad du mærker under sjælssangen: Det kan være fysiske oplevelser såsom: kuldegysninger, varme, trykken eller trækken bestemte steder i kroppen, fravær af smerte, forløsende gråd o.l. Du kan også se farver eller billeder. Mange har udtrykt en følelse af at komme hjem eler blive genkendt. Det kan også være, at du ikke synes, at du oplever noget som helst, men din krop og sjæl mærker.

Ved forværring af symptomer
Healing  med sjælssang sætter dybe healingsprocesser i gang, ligesom al anden healing. Mærker du ubehag eller forværring af noget, som du plages af kort efter eller i dagene efter healingen, så er det blot fordi, der er sat en proces igang. Det er helt naturligt. HUSK at drikke godt med vand og vær opmærksom på at få hvile og ro.

Praktisk
1:1 session hos mig i Gudumholm

  • Sessionen varer 1 time og 15 min. Det foregår siddende (men kan også være liggende på en madras).
  • Betaling sker efter sessionen hos mig.
  • via Mobilepay (tlf. 2263 6083) eller kontooverførsel Danske Bank: 3409-12304161
  • Send en sms til tlf. 22636083 eller mail og så aftaler vi tidspunkt.
  • Healingen tilbydes mandag-fredag kl. 9-15 

Pris

kr. 750,-