Oplevelser med sjælssang

“Det var en helt unik oplevelse. Jeg blev behandlet for gamle traumer. Det fantastiske ved at blive behandlet i nærværelset er, at Malene kan bevæge sig rundt om kroppen af den, der bliver behandlet og være lige hvor behovet er. At ligge ned – i en forsvarsløs stilling – giver noget andet end online behandling. Det er lettere at give slip. Det helt unikke er, at Malene healer, sjælssynger og giver clairvoyance. AT få 3 ting i en behandling er unikt”.
/ Birgit Kastrup

“Hun (Malene) lavede en forsang, hvorefter vi lavede lyde og toner sammen. Jeg fik derved løsnet blokeringer og spændinger især i halsen og også ved hjertet og fik forløst og opløst gammel sorg og savn efter min afdøde mand, som døde for 20 år siden. Det kom helt bag på mig, at det var det blokeringerne handlede om og en berigende oplevelse at få kontakt med sorgfølelser og give udtryk for dem gennem lydtoner og med Malene, som en dygtig, nærværende og empatisk vejviser hele vejen igennem. En dybt bevægende og forløsende oplevelse, som jeg er meget taknemlig for”. 
/ Kitha Kraft

“Jeg har ligesom oplevet en befrielse, jeg kan ikke forklare fra hvad, men det er en dejlig følelse”.
/ Pia L. Jensen

“Din sang giver mig forløsning , healing og ikke mindst kærlighed. Det er så smukt”.
/Mona Aalestrup

“Jeg har været til Sjælssang i NærVærelset 2 gange, og begge gange har det været en dybtgående oplevelse. Efter den første gang oplevede jeg en helt vidunderlig følelse af at være ”kommet hjem i mig selv.” Det er svært at beskrive med ord, men det var en total accept af at være den, jeg er. Følelsen var så dejlig og smuk, at jeg ikke kan beskrive det. Efter anden gang har jeg mærket, hvordan mit tankemylder og min indre uro er blevet ændret. Jeg tror, det startede allerede efter første gang, men nu er det tydeligt for mig, at der er sket noget. Jeg er blevet meget bedre til at koncentrere mig om det, jeg er i gang med her og nu, uden at mine tanker vandrer til den næste opgave, jeg skal i gang med….. Jeg er simpelthen mere til stede i nu’et, kan man også sige”.
/Anni West

“Det var en interessant oplevelse at sanse, hvordan de forskellige sjælssange og vibrationer gik ind og påvirkede mig, og jeg mærkede den utroligt smukke healing der er i Malenes sjælssang”.
/ Pia Rønnest

“Sjælsangen var for mig beroligende, berigende og bevægende – det var som om sjælsangen vækkede en form for velkommen urfølelse i mig. TAK for en fantastisk oplevelse!”
/ Lisbeth Amos