Hvad er Sjælssang og lyssprog?

Sjælssang er kanaliseret vokallydhealing. Jeg tuner ind på dig og synger de lyde, som din krop og især sjæl har brug for.
Lyssprog er højfrekvent sprog, som Sjælen genkender.
Jeg arbejder med en kombination af healing med vokallyd og lyssprog.

Til en session hos mig forbinder jeg med dig og kanaliserer healende lyde og lyssprog.

De healende lyde, som jeg kanaliserer er fra din SJÆL (inkl. dit højere selv og dine ‘samarbejdspartnere’).

Vokallydene og lyssproget er altså ikke noget, som jeg bare finder på eller gætter mig frem til. Jeg tuner ind på dig og lader lige præcis de lyde eller ord, som kommer til mig flyde ud. Det er altid spændende, hvilke lyde, der dannes i min hals. Jeg har kanaliseret alt fra høje, voldsomme lyde og stille, smukke vuggeviseagtige vokallyde. Det har også været dyre- og fuglelyde og andre naturlyde og det har været ord, jeg synger eller siger.

Lyssproget er kommet mere og mere til mig. Det startede for alvor i 2020, hvor jeg begyndte at tale sprog ‘fra en anden verden’. Det er sprog, som skifter ‘dialekt’ afhængig af, hvem jeg tuner ind på.
Lyssprog er sprog, som min sjæl husker fra tidligere inkarnationer. Jeg forstår det ikke i dette liv, men når jeg taler/synger det for andre, er det som om, at deres sjæl kan huske det.

Hvad gør Sjælsang og lyssprog?
Sjælssang og lyssprog arbejder på flere planer:
1)
Arbejder med din sjæl.
Det, som flere oplever, når jeg synger lyde eller taler lyssprog er, at Sjælen vækkes eller bliver genkendt. Sjælssangen rammer noget i dig og vækker det, som du VAR (i tidligere liv) og som du selvfølgelig også ER i dette liv, men kan blot ikke huske det. Du vil opleve det, som en længsel, der forløses.
Du vil måske opleve, at du selv får clairvoyante svar eller indsigter fra din sjæl/guider/engle.
Jeg har mest erfaring med, at det er mennesker, som i forvejen er spirituelt udviklede, som oplever ovenstående på sjæleligt plan.

2)
Healer fysisk, psykisk og energetisk, dvs.:
✨ Traumer, sorg, vrede o.l. heales
✨ Oplevelsen af, at fysiske smerter forsvinder
✨ Chakraer aktiveres
✨ Der skabes ro og balance i krop og hoved
✨ Blokeret energi og ubalancer fjernes

Hvorfor synger jeg Sjælssang?

I 2017, under restitution efter stress, mærkede jeg pludselig en trang til at synge noget, der kunne minde om grønlandsk trommesang. På en eller anden måde følte jeg, at det var helt naturligt pga. mine grønlandske aner. Men jeg glemte sangen igen. 4 måneder efter købte jeg en healende sjælsskål på en helsemesse i Aarhus og den vækkede min evne indenfor vokallydhealing med et kæmpe brag.

Siden da har jeg udforsket lydens healende evner via 1:1-sessioner, online events og gruppeevents.

I starten lød min Sjælssang som primalskrig, hvor det var meget lange, høje lyde. Det var nemlig MIN lyd, der skulle ud. Siden er det blevet til en kombination af vokallyde og ‘sprog’ – Sjælssang og lyssprog.

Når jeg tuner ind på en klient, er jeg altid spændt på, hvilke lyde, der kommer ud. Jeg har videregivet stille hvisken og vuggeviser, kanaliserede ord, dyre-, fugle-, og naturlyde, englesang, drage- og bjørnebrøl, fjollede, glade lyde, groundende lyde samt lyssprog i forskellige ‘dialekter’.

Sjælssang og lyssprog er højfrekvent energi, som kroppen mærker og Sjælen genkender. Det kan ikke oversættes. Det skal opleves!

Jeg har en YouTube-kanal, som du kan abonnere på. Her lægger jeg korte videoer op, så du kan få lidt flere lytteprøver på, hvad lydhealing med bl.a. lyssprog er.

Kh Malene