Hvem er jeg?

Hej med dig og velkommen til min hjemmeside!

Jeg hedder Aurora Malene Høyer og er Sjælssanger.

Jeg er fra 1975 og er opvokset i Sydgrønland og Djursland.

Jeg bor i Gudumholm ved Aalborg sammen med min mand og 2 børn og vores kat.

Jeg har altid været hende den stille pige i klassen og har aldrig gjort større væsen af mig selv. Allerhelst ville jeg snige mig langs væggen og være usynlig. Og det hænger slet ikke sammen med det, som nu er blevet min levevej!

Jeg er egentlig cand. mag i fransk og turisme og har uddannet mig til coach. I efteråret 2016 kunne jeg dog ikke blive ved med at ignorere de stresssymptomer, som jeg egentlig havde haft i over et halvt år samt det faktum, at jeg faktisk ikke havde det godt i mit job. Så jeg tog mig selv alvorligt og sagde mit job op fra den ene dag til den anden. Herefter gik der et år med ro og stilhed, og hvor jeg åbnede øjnene for den spirituelle verden uden at ane, hvad der nu skulle ske med mig og mit liv.

I 2017, under restitutionen efter stress, mærkede jeg pludselig en trang til at synge noget, der kunne minde om grønlandsk trommesang. På en eller anden måde følte jeg, at det var helt naturligt pga. mine grønlandske aner. Men jeg glemte sangen igen. 4 måneder efter købte jeg en healende sjælsskål på en helsemesse i Aarhus og den vækkede min evner indenfor vokallydhealing med et kæmpe brag.

Jeg er overhovedet ikke uddannet indenfor sang eller lydhealing, men nu har jeg sunget det, jeg kalder Sjælssang siden oktober 2017 og både Sjælssangen og jeg vokser og udvikler sig for hver gang, jeg synger.

Jeg er taknemmelig for at have lyttet til min sjæl, så jeg kan synge Sjælssang for flest sjæle som muligt.

Læs mere om Sjælssang