Hvem er jeg?

Hej med dig og velkommen til min hjemmeside!

Jeg hedder Malene Høyer, og jeg healer med vokallyd og lyssprog.

Jeg er fra 1975 og er opvokset i Sydgrønland og på Djursland.

Jeg bor i Gudumholm ved Aalborg med min mand og 2 børn.

I 2017, under restitutionen efter stress, mærkede jeg pludselig en trang til at synge noget, der kunne minde om grønlandsk trommesang. På en eller anden måde følte jeg, at det var helt naturligt pga. mine grønlandske aner. Men jeg glemte sangen igen. 4 måneder efter købte jeg en healende sjælsskål på en helsemesse i Aarhus og den vækkede min evne indenfor vokallydhealing med et kæmpe brag.

Siden da har jeg udforsket lydens healende evner via 1:1-sessioner, online events og gruppeevents.

I starten lød det som primalskrig, hvor det var meget lange, høje lyde. Det var nemlig MIN lyd, der skulle ud. Siden er det blevet til en kombination af vokallyde og ‘sprog’ – Sjælssang og lyssprog.

Når jeg tuner ind på en klient, er jeg altid spændt på, hvilke lyde, der kommer ud. Jeg har videregivet stille hvisken og vuggeviser, kanaliserede ord, dyre-, fugle-, og naturlyde, englesang, drage- og bjørnebrøl, fjollede, glade lyde, groundende lyde samt lyssprog i forskellige ‘dialekter’.

Jeg skriver også lyssprog eller lyskoder og har gjort det siden oktober 2018.

Sjælssang og lyssprog er højfrekvent energi, som kroppen mærker og Sjælen genkender. Det kan ikke oversættes. Det skal opleves!

Kh Malene

Læs mere om healing med Sjælssang og lyssprog.