Hvem er jeg?

Hej med dig og velkommen til min hjemmeside!

Jeg hedder Malene Høyer, og jeg healer med sjælssang og lyssprog.

Jeg er fra 1975 og er opvokset i Sydgrønland og på Djursland.

Jeg bor i Gudumholm ved Aalborg med min mand og 2 børn.

I 2017, under restitution efter stress, mærkede jeg pludselig en trang til at synge noget, der kunne minde om grønlandsk trommesang. På en eller anden måde følte jeg, at det var helt naturligt pga. mine grønlandske aner. Men jeg glemte vokalsangen igen. 4 måneder efter følte jeg mig kaldet til at købe en healende sjælsskål på Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aarhus. Skålen satte virkelig noget i gang hos mig, så min vokallydhealingsevne blev vækket med et brag.

Det kom egentlig, som et chok for mig, for jeg har altid været en stille pige, som helst har holdt mig under radaren. Jeg har dog været glad for at spille teater både i folkeskolen og ungdomsskolen samt gået lidt til kor. Men det med at synge og blive HØRT har krævet en del overvindelse, for jeg er ikke sanger. Det er lettere, når jeg fortæller mig selv, at jeg er healer.

Jeg har efterhånden fået udforsket sjælssangens og lyssprogets healende evner. Det har været noget af et lydbibliotek, jeg har været igennem. Jeg har videregivet stille hvisken og vuggeviser, kanaliserede ord, dyre-, fugle-, og naturlyde, englesang, drage- og bjørnebrøl, fjollede, glade lyde, groundende lyde samt lyssprog i forskellige ‘dialekter’. Det er sket via 1:1-sessioner, online events, gruppeevents og på messer.

Kh Malene

Læs mere om healing med Sjælssang og lyssprog.

Følg min Facebook-side Sjælssang & Lyssprog.