Hvad er vokallydhealing

Spirit Sound Healing er kanaliseret vokallydhealing.
Jeg synger healende lyde.

Det er healende lyde, som kanaliseres gennem mig fra:
Spirit, Kilden, Universet, Moder Jord, mine forfædre, mine guider, fra engle, fra feer, fra afdøde, fra din sjæl m.m.

Vokallydene er altså ikke nogle, som jeg bare finder på eller gætter mig frem til. Jeg tuner ind på dig og lader lige præcis de lyde eller ord, som kommer til mig flyde ud. Det kan være høje, voldsomme lyde og stille, smukke vuggeviseagtige vokalsange. Det kan også være dyre- og fuglelyde og andre naturlyde og det kan være ord, jeg synger eller siger.

Hvad gør Spirit Sound Healing?
Mine healende vokallyde arbejder på flere planer:
1)
Arbejder med din sjæl.
Det, som flere oplever, når jeg synger er, at Sjælen vækkes eller bliver genkendt. Sjælssangen rammer noget i dig og vækker det, som du VAR (i tidligere liv) og som du selvfølgelig også ER i dette liv, men kan blot ikke huske det. Du vil opleve det, som en længsel, der forløses.
Du vil måske opleve, at du selv får clairvoyante svar eller indsigter fra din sjæl/guider/engle.
Jeg har mest erfaring med, at det er mennesker, som i forvejen er spirituelt udviklede, som oplever ovenstående på sjæleligt plan.

2)
Healer fysisk, psykisk og energetisk, dvs.:
✨ Traumer, sorg, vrede o.l. heales
✨ Oplevelsen af, at fysiske smerter forsvinder
✨ Chakraer aktiveres
✨ Der skabes ro og balance i krop og hoved
✨ Blokeret energi og ubalancer fjernes

Hvorfor synger jeg kanaliseret vokallydhealing?
Jeg stoppede med at arbejde i efteråret 2016 pga. stress og brugte et år på at udforske mig selv via det spirituelle. En dag dukkede der en shaman-agtig sang op inde i mig, en grønlandsk trommesang. Jeg gik rundt i stuen og sang og fandt en YouTube-video med en østgrønlænder, der sang og fortalte historier. Jeg græd og græd og græd. Jeg har grønlandske aner, så det gav fuldstændig mening for mig.

Men jeg vidste ikke lige , hvad jeg skulle bruge sangen til, så jeg glemte den igen. 4 måneder senere køber jeg en healende sjælsskål på en messe og så var sangen der igen. Og denne gang kunne jeg IKKE ignorere den. Jeg sang i smug hele weekenden og om mandagen lavede jeg en Facebook live, hvor jeg nærmest sang primalskrig. Jeg overlevede! Og folk kunne mærke sangen. Det blev jeg nødt til at udforske, så jeg øvede mig på forskellige, som fortalte, at sangen virkede healende og hjerteåbnende.

Det var efteråret 2017, og siden da har jeg sunget det, som jeg i første omgang kaldte Sjælssang både for mig selv, for klienter, til arrangementer og live på min Facebook-side.

Min Sjælssang er konstant under udvikling og det er virkelig spændende at være på rejse med den.

Kh Aurora Malene

Har du brug for en session?
Jeg tilbyder online 1:1-sessioner over Messenger Videoopkald.