Hvad er Sjælssang?

Sjælssang er kanaliseret vokallydhealing.
Lydhealing er healing af din krop, energisystem og/eller sjæl vha. lyd.
Du kender sandsynligvis til klangskåle, syngeskåle og instrumental musik spillet i en bestemt frekvens.

Jeg bruger min stemme til at heale med. Jeg synger vokallyde. Det kan være den samme vokallyd i lang tid, men det ka også være ‘serier’ af forskellige vokallyde. Det kan være høje, voldsomme lyde og stille, smukke vuggeviseagtige vokalsange. Det kan også være dyre- og fuglelyde og andre naturlyde og det kan være ord, jeg synger eller siger.

Det, at jeg kanaliserer vokallydene, betyder, at jeg er en kanal for en højere bevidsthed. Sjælsangene er altså ikke nogle, som jeg bare finder på eller gætter mig frem til. Så snart jeg har tunet ind på dig, kommer lige præcis de lyde eller ord, som jeg skal synge for din krop og din sjæl, ud af min mund.

Hvad gør Sjælssangen?
Sjælssang er energiarbejde på flere planer:

1)
Sjælssangen arbejder med energi på sjæleligt plan.
Det, som flere oplever, når de får deres Sjælssang er, at Sjælen vækkes eller bliver genkendt. Sjælssangen rammer noget i dig og vækker det, som du VAR (i tidligere liv) og som du selvfølgelig også ER i dette liv, men kan blot ikke huske det. Du vil opleve det, som en længsel, der forløses.
Du vil måske opleve, at du selv får clairvoyante svar eller indsigter fra din sjæl/guider/engle.

2)
Sjælssangen arbejder, lige som meget andet healing, med energisystemet, dvs.:
✨ Blokeret energi og ubalancer fjernes
✨ Chakraer aktiveres
✨ Fysiske smerter forsvinder
✨ Traumer og sorg heales
✨ Der skabes ro og balance i krop og hoved

Hvorfor synger jeg Sjælssang?
Jeg stoppede med at arbejde i efteråret 2016 pga. stress og brugte et år på at udforske mig selv via det spirituelle. Jeg tog uddannelser indenfor englekort og manifestation og øvede mig i at lytte indad. Pludselig en dag dukkede der en shaman-agtig sang op inde i mig, en grønlandsk trommesang. Jeg gik rundt i stuen og sang og fandt en YouTube-video med en østgrønlænder, der sang og fortalte historier. Jeg græd og græd og græd. Jeg har grønlandske aner, så det gav fuldstændig mening for mig.

Men jeg vidste ikke lige , hvad jeg skulle bruge sangen til, så jeg glemte den igen. 4 måneder senere køber jeg en healende sjælsskål på en messe og så var sangen der igen. Og denne gang kunne jeg IKKE ignorere den. Jeg sang i smug hele weekenden og om mandagen lavede jeg en Facebook live, hvor jeg nærmest sang primalskrig. Jeg overlevede! Og folk kunne mærke sangen. Det blev jeg nødt til at udforske, så jeg øvede mig på forskellige, som fortalte, at sangen virkede healende og hjerteåbnende.

Det var efteråret 2017, og siden da har jeg sunget Sjælssang både for mig selv, for klienter, til arrangementer og online. I perioder har jeg lagt sangen væk, fordi jeg kom til at tænke for meget:
-Jeg er jo ikke sanger
-Jeg er jo ikke lydhealer
-Jeg har jo ikke forstand på lyd, vibration, healing, energiarbejde osv, osv…

Den indre kritiker er heldigvis ikke så larmende mere. For jeg kan læse i Facebook-kommentarer, og se og mærke tydeligt på folk, hvilken virkning Sjælssangen har på dem, jeg synger for.

Min Sjælssang er konstant under udvikling og det er virkelig spændende at være på rejse med den.

Kh Aurora Malene

Læs om 1:1-sessioner med Sjælssang