Lyssprog med intention #2


Lyssprog/light language / mandag, maj 3rd, 2021

Jeg vil gerne være med til at gøre lyssprog til en naturlig udtryksform.
En måde at dele energi på.

Jeg har lavet en ny video i dag med lyssprog. Jeg har kaldt den Alignment.

Når du er centreret i dig selv, når du ikke har energi flyvende udenfor dig selv, men samlet i dig, så er du i ‘alignment’.

I denne tid kan vi nemlig nemt blive skubbet ud af balance. Det kan være svært at mærke sig selv og lytte til sig selv og sin krop, når det føles som om, at der dikteres, hvad der skal ske med ens krop. Det burde ikke være til diskussion, hvad der skal ske med DIN krop!

Føler du, at du har brug for støtte til at mærke dig selv og blive centreret, komme i alignment, så lyt til videoen. Lyt til den med dit hjerte, for lyssprog skal ikke forstås med hjernen. For jo mere du analyserer, desto sværere bliver det for dig at MÆRKE 💖

Lyssprogs kanalisering: Alignment

Kommentér gerne, hvad du oplever. Videoen ligger også i min gruppe (nævnt herunder), der kan du også kommentere, hvis du hellere vil kommentere i et lukket forum ❤️

Er du tiltrukket af lyssprog, så vil jeg gerne invitere dig til at være i min Facebook gruppe: Lad dit LYSSPROG blive en naturlig udtryksform!

Det er både for dig, der er nysgerrig, og for dig, som selv bruger lyssprog på den ene eller anden måde 💙

Kh Aurora Malene ❤️

Reaktioner på videoen:
“TAK ❣️Den gik lige i hjertet ❤️ Følte mig ude af mig selv pga søsters død, så det er skønt med centrering og masser af lys ❤️✨“/Ellen

“Det var blidt… Jeg fik som sædvanlig billeder. Denne gang fra en flod, hvor jeg vaskede tøj. Og det giver god mening, for jeg elsker at vaske tøj og se det blafre i vinden”./Iben