Lyssprog med intention #4


Lyssprog/light language / onsdag, maj 5th, 2021

Jeg vil gerne være med til at gøre lyssprog til en naturlig udtryksform. en måde at dele energi på. Lyssprog skal nemlig ikke forstås som LYS, men som en overførsel af energi.

Jeg øver mig i at putte en intention ind i det lyssprog, jeg kanaliserer og denne gang blev jeg inspireret af et kort, som jeg trak lige inden kanaliseringen, nemlig sætningen “See only love”
“What you see in the world around you mirrors your perception of yourself. Stop projecting fear, and see only love”.
(fra Animal Healing Oracle-kortsæt af Britta Baumann).

Jeg bliver nemlig rigtig nemt ramt af frygt. Men det nytter ikke noget at lukke øjnene for frygten, men vigtigt at se den i øjnene og anerkende følelsen. Det er i orden at være bange, men jeg skal ikke putte min frygt over i andre. Det jeg kan gøre, er at være centreret og fylde mig selv op med kærlighed, så jeg kan stå i midten. Med frygt og kærlighed på hver sin side.

Lyssprog: See only love

Måske kan denne video med lyssprog hjælpe dig, hvis du er i en lignende situation.

Kommentér endelig, hvad du oplevede.

Kh Aurora Malene

Reaktioner på videoen:

“Tak Aurora 🙏❤️ der ramte du lige noget. Jeg lod lige tårerne løbe og det lettede lidt på det hele 💖/ Maike

“Jeg er da fuldstændig i chok over hvad den lille sekvens skabte i mig. Jeg har aldrig hørt om lyssprog før lige nu, men jeg blev rørt og tårerne løb og nu er jeg vildt nysgerrig på at høre mere af det ❤️ Tak 🙏“/ Tine

“Åh det ramte lige i hjertet, jeg blev helt glad, smilte og grinede og det lettede i min hovedpine der har banket hele dagen ❤“/ RikkeMaija

“Fantastisk… Igen… Det går rent ind. Det er som om min sjæl forstår dit lyssprog bedre og bedre, jo mere jeg hører. Jeg tænker det betyder at hjertet åbner mere og mere 💖“/ Lis