Healing af hals og venstre øre/ansigt


Lyssprog/light language, Vokallydhealing / torsdag, juni 3rd, 2021

Jeg fik selv healing med lyssprog for en uge siden. Min største udfordring når jeg kanaliserer healende vokallyd er, at jeg endnu ikke ved, hvad jeg gør. Jeg ved bare, at det har en effekt på andre. Derfor lægger jeg også jævnligt videoer op, så du kan mærke, hvad healing med vokallyd inkl. lyssprog gør for din krop og sjæl.

For det jeg ser, når jeg gør det, er, at mange andre end mig selv, får de smukkeste og healende oplevelser. Fordi DE er mere åbne opadtil end jeg selv er. Og det er netop det, jeg er ved at gøre mig klar til, men det er en længere proces, hvor min krop skal ‘afgiftes’.

Men lyssproget buldrer stadig derudaf, selvom jeg ikke selv ved, hvad det betyder, men det skal du jo ikke snydes for.

I videoen føler jeg stor aktivitet i venstre øre og venstre del af ansigtet. Da jeg kiggede optagelsen igennem, lagde jeg en hånd op foran mit ansigt på skærmen, så jeg kun så den ene del af ansigtet ad gangen. Og det var faktisk ret interessant at se forskellen mellem de to sider. Højre side, som er meget mere i balance og venstre side ser ret sammenkrympet ud – det kan selvfølgelig også skyldes lyset 🙂

Lyt selv og mærk efter, hvad lydene gør for din krop og sjæl.
Kommentér endelig!

Kanaliseret lydhealing med lyssprog

Kh Aurora Malene

PS. Er du tiltrukket af min måde at arbejde med lydhealing på, så har du mulighed for at få en 1:1-online session eller en lydfil.