Nymåne Energisang


Energisang / mandag, november 25th, 2019

Jeg burde have vidst det, da jeg startede med at sove mærkeligt for 3-4 dage siden. Nymånen var på vej! Men når det regner og er overskyet, så er det ikke lige månen, jeg holder øje med 🙂

Så nu har jeg spurgt Google og fundet ud af at i morgen ved 16-tiden er der nymåne.

Sidst jeg lavede en nymåne sjælssang var for ca. et halv år siden. Jeg var på vej til Grønland og havde virkelig brug for en støttende sjælssang, når der oveni kom udfordinger med jetlag.

Nymåne står for ny begyndelse. Du får mulighed for at starte på ny igen. Lægge planer, lave nye aftaler osv.

Jeg har selv alt for nemt ved at miste overblikket. Mister modet og lukker ned. Især nu her, hvor december står for døren og der allerede er ved at være fyldt op med de julearrangementer, som der er energi til.

Jeg prioriterer overskud frem for at skulle med til alt. Mit hoved kan nemlig ikke rumme en for fyldt kalender – især når det er ting, som jeg ikke har mit hjerte med i.

Har du det på samme måde? Så lyt med på denne Nymåne Energisang (Sjælssang er når jeg synger for folk. Energisang, når jeg synger energien i alt det, som ikke har med mennesker at gøre; krystaller, orakelkort, månen osv.).

Meld endelig tilbage, hvad du mærker under og efter sangen. Tak <3


Nymåne Energisang nov2019 – AuroraMalene