De 3 G’er


Sjælssang, Uncategorized / fredag, september 6th, 2019

Indenfor ejendommæglerbranchen kender vi de 3 B’er: Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Inden for spirituel udvikling er det de 3 G’er: 
Grounding, grounding, grounding. For, hvis dine fødder er energimæssigt solidt plantet i jorden, kan intet vælte dig. Det er herfra, at du henter kraft til resten af din energikrop.

Måske har du din favoritmetode til at få jordforbindelse. En overgang havde jeg virkelig brug for at gå med bare tæer i græsset hver dag uanset vejret. Du kan også under meditation få kontakt til dit jordstjernechakra ca. 30 cm nede under jorden.

Da jeg gør i vokallydhealing er det naturligt for mig, at skabe jordforbindelse med min Sjælssang. Det gør jeg også, når jeg har 1:1-sessioner eller synger for flere, da starter jeg nemlig med at synge for os alle sammen, blandt andet for at skabe jordforbindelse. Vokallydene er meget dybe og går lige i rodchakraet.

Prøv at lytte med på Sjælssangen i videoen og syng selv med og mærk, hvordan der danner sig en ro i hele kroppen.