Kan tinnitus synges væk?


Vokallydhealing / fredag, marts 5th, 2021

Iben har i mange år haft tinnitus på det højre øre og havde set en anden lydhealer (Ghita Ben-David) hjælpe en person med tinnitus. I forbindelse med en byttesession, ville vi derfor se, om jeg kunne hjælpe hende.

Her er Ibens egne ord:

“Jeg kontaktede Aurora for at høre, om hun kunne hjælpe med den tinnitus, jeg har haft i mange, mange år – og søgt mange behandlinger for. Jeg havde set, at en anden lydhealer havde hjulpet nogle med tinnitus. Under seancen fik jeg de vildeste billeder, og Aurora fandt frem til nogle begivenheder, som jeg var bekendt med, men ikke havde koblet sammen med tinnitus. Og derudover fik jeg beskeder om min far, der nu har været død i mange år. Om noget, han havde brug for hjælp til. Så det arbejder jeg stadig på – det føles rigtigt godt at kunne gøre noget for ham, selv nu.

Jeg blev under seancen guidet af Aurora, og hun fortalte mig hele vejen igennem, hvad jeg skulle… ellers var det jo bare at tage imod og nyde følelsen af at få hjælp. Jeg arbejder stadig med de ting, min far havde brug for hjælp til – med æteriske olier. Når det arbejde nærmer sig sin slutning, så skal jeg helt sikkert videre til næste step”.

Det er som interessant i Ibens historie er, at hun undervejs selv finder ud af, hvad der har tricket hendes tinnitus. Jeg healede hende (blot) undervejs med vokallyd og formidlede, det jeg fik ind. Der var flere brikker, som blev sat sammen undervejs og Iben fik en indsigt i, at et traume i halschakra i barndommen og ønsket om hjælp fra hendes afdøde far, kunne være årsagens til tinnitussen. Nu er hun så i gang med at hjælpe sin afdøde far, via sin egen metode og det hun arbejder med i sin virksomhed, nemlig æteriske olier. Denne proces tager selvfølgelig tid, for det er jo ikke bare noget, der kan fixes her og nu.

Det, der er vigtigt at forstå, når man får healing, uanset om det er hos mig eller andre, er, at det ikke er et hurtigt fix. Det kræver, at man selv arbejder med sin smerte efterfølgende, så den kan forløses.

Jeg giver dig indsigten i smertens opståen, og redskaber du kan bruge efterfølgende, måske har du også dine egne redskaber. Måske oplever du, at du har brug for flere sessioner hos mig, men det er noget, du selv skal mærke i dig selv.

Læs mere om online 1:1-sessioner med kanaliseret vokallydhealing.

Et af mine Fimoler-væsner: Vågnet halschakra