Min erfaring med lyssprog


Light code, Lyssprog/light language / onsdag, april 21st, 2021
Lyskoder/light codes

I starten af 2019 fik jeg pludselig en trang til at skrive ‘kruseduller’. Det var ikke noget, som jeg var stødt på før, så jeg begyndte at undersøge, hvad det kunne være. Jeg stødte på begrebet light language og light codes og tænkte, “nå, det er nok det, jeg er begyndt at skrive!”.

Jeg havde i forvejen i halvandet år sunget kanaliserede vokallyde, hvor jeg også lavede fagter og tegnede med hænderne, når jeg sang. Derfor lagde jeg efterhånden to og to sammen og konkluderede, at der måtte være en sammenhæng.

Det irriterede mig dog, at jeg ikke kunne oversætte, det jeg skrev. Jeg ville SÅ gerne forstå med mit hoved, hvad disse tegn betød. Jeg prøvede at ‘mærke ind’ i ind tegnene ved at sidde og stirre på dem eller lægge papiret på brystet i håb om, at jeg kunne suge viden ud af tegnene på den måde 🙂

På et tidspunkt, så tænkte jeg, at så kunne det også være lige meget og så lagde jeg skriveriet på hylden og gjorde ikke noget ved det i rigtig lang tid. I starten af 2020 begyndte jeg pludselig at tale light language/lyssprog under en Facebook live, hvor jeg skulle synge en personlig kanaliseret sang for hver af de deltagende. Når jeg tænker over det, så havde jeg egentlig gjort det flere gange tidligere, men jeg troede bare, at det var én af de ‘sædvanlige’ kanaliserede lyde.

Det blev oftere og oftere, at disse lyssprog dukkede op, og jeg begyndte også at tale det, når jeg bare var alene. Især gjorde det indtryk på mig, at jeg begyndte at tale inuit-lyssprog, for jeg har nemlig grønlandske aner. Det føltes virkelig som om, at jeg sad ved et bål og berettede om oplevelser i forbindelse med jagt. Inuit-lyssproget kom igennem til mig i et par måneder og så var det væk igen, men det var som om, at jeg havde fået kontakt til mine forfædre/-mødre.

Lige nu er det et andet sprog, som dukker op, når jeg taler med mig selv, men stadig når jeg kanaliserer andres lyde, så dukker der andre lyssprog op. Jeg ved ikke, hvor ‘dialekterne’ kommer fra, men jeg mærker energien og ser billeder, som jeg formidler videre.

Jeg har prøvet at læse mig til, hvad lyssprog er. At lyssprog ikke forstås med hjernen men mærkes med hjertet. Sjælen og ens celler genkender energien i sproget og vækker og healer lige præcis det, som har behov for det. Derfor handler det virkelig om at slå hjernen fra, når man arbejder med lyssprog. Det øver jeg mig stadig på 🙂

Som jeg har skrevet, så taler jeg flere ‘dialekter’ og som jeg også kan læse mig til, så kommer lyssprog flere steder fra; andre andre/parellelle tider, galakser, fra fjerne stjerner og stjernesystemer o.l. Jeg har f.eks. selv erfaring med at kanalisere lyssprog fra tidligere tider (eks. inuit-lyssproget), og fra stjernen Arcturus og stjernehoben Plejaderne. Det er ikke fordi nogen har fortalt, at det var derfra, men det kunne jeg fornemme intuitivt.

Da jeg startede med at kanalisere vokallyde, så var det meget høje lyde, nærmest primalskrig og jeg skulle altid stå op, når jeg sang vokallyde. Da jeg så i sensommeren 2020 var så uheldig at brække en knogle i min ene fod, så var jeg tvunget til at sidde. Her fandt jeg ud af, at mine lyde havde lige så stor effekt siddende. Det var også i denne periode, at mit lyssprog udviklede sig.

Jeg er så fascineret af lyssprog, at jeg har lyst til at flere skal have kendskab til det. Og især, at dem, som måske går og putter med deres lyssprog, springer ud af ‘lysskabet’.

Derfor har jeg lavet en Facebook-gruppe for dem, som allerede bruger lyssprog enten taler, synger, skriver, bruger fagter, kanaliserer kunst o.l.
Min tanke er, at vi kan sparre med hinanden, dele vores oplevelser, dele egne billeder og videoer. Men gruppen er især også for dem, som er tiltrukket af lyssprog, så de forhåbentlig også får aktiveret deres lyssprog.

Jeg håber, at du er blevet klogere på lyssprog og måske finder vej til min Facebook-gruppe. Jeg tilbyder både lydfiler og 1:1-online sessioner, som du også kan læse om her på min hjemmeside.

Her finder du finder Facebook-gruppen Lad dit LYSSPROG blive en naturlig udtryksform!

Inden jeg lavede dette opslag, så satte jeg en intention om at kanalisere lyssprog til at åbne hjertet. Under indtalingen tegnede jeg lyskoder og det er dem du ser på billedet øverst.

Lyt til lydfilen. Træk vejret dybt og tag imod med åbent hjerte. Mærk, hvad der sker i dig, om du sanser noget eller ser billeder.

Lyssprog: Åben dit hjerte