Lyssprog med intention #6


Lyssprog/light language / fredag, maj 7th, 2021

I dag har jeg fået endnu et kortsæt, som Britta Baumann har skabt.

Jeg fik dem præsenteret for et halvt års tid siden og var helt solgt. På hvert kort er der et helligt symbol, som jo er lyskoder. Så de har virkelig talt til mig! Jeg skulle bare tage mig modet til at bestille dem.

Dagens lyssprogstransmission er derfor inspireret af dette kort:

I AM BORN ABUNDANT.

Under lyssprogskanaliseringen følte jeg den største følelse af at elske mig selv, fordi jeg var mig selv! Kærligheden kom indefra og strålede ud. Når du opnår denne følelse, så er det nemmere at tiltrække overflod.

Kortet fortæller nemlig at: “There is nothing you need to DO to deserve living in abundance. Simply BEING YOU is enough”.

Det var virkelig en smuk lydsprogskanalisering og jeg håber, at du også mærker den smukke selvkærlighedsenergi!

Lyt til videoen i rolige omgivelser, drik noget vand før og efter. Lyssprog skal forstås med hjertet, så parker hjernen udenfor døren i 3 minutter 🙂

Kommentér gerne, hvad du oplever. God fornøjelse!

I am born abundant

Kh Aurora Malene

Ps. Føler du dig tiltrukket af lyssprog, så vil jeg gerne invitere dig med i min Facebookgruppe:
Lad dit LYSSPROG blive en naturlig udtryksform.

Du kan også lytte til mere lyssprog her.