Glædesmeditation


Lyssprog/light language, Meditation / onsdag, juni 16th, 2021

Der er så megen glæde inde i os alle sammen! Nogle gange skal den bare hjælpes på vej, så den kan springe ud i fuld flor.

Da jeg var allermest nede ifm. restituering efter stress, så kunne jeg blive vildt irriteret over mennesker, som bare var glade. Jeg var overbevist om, at det var falsk glæde. For der var da intet at glædes over! Jeg er heldigvis blevet bevidst om, at jeg selv er herre over min egen glæde. Det er ikke noget, som jeg skal søge hos andre.

Derfor, når jeg ikke rigtig kan komme i gang med dagen, så er min bedste opskrift på vibrationsløft eller frekvensløft at søge indad og finde glæden frem. Jeg laver simpelthen en glædesmeditation.

Lyt med på denne meditation, hvor der både er vokallydhealing og lyssprog. Selv går jeg fra at være i sådan en nul-følelse til at få helt vildt ondt i kinderne af at smile så meget. Jeg håber, at glædesfølelsen smitter af, og, at du selv bliver løftet.

Ha’ en dejlig dag!

Kh Aurora Malene