Her sker magien!


Foredrag, Komfortzone / tirsdag, marts 21st, 2017

IMG_20170321_105604666Torsdag d. 16. marts holdt jeg foredrag for en lille flok kvinder, hvor jeg fortalte om mine erfaringer med at komme ud af min komfortzone. Jeg havde forberedt mig på, at jeg sandsynligvis ville blive meget nervøs, da det jo var udenfor min komfortzone. Men det blev jeg ikke, kun kortvarigt inden jeg tog afsted. Så jeg var faktisk skuffet over, at jeg ikke var nervøs!?

Så jeg har undret mig, for var det at holde foredrag, så alligevel ikke udenfor min komfortzone? Har jeg stået foran flere mennesker tilstrækkeligt mange gange for at fortælle noget, til at det ikke længere udløser nervøsitet? Var det fordi det kun var 7 personer, jeg holdt foredrag for? Eller var det fordi, jeg var forberedt?

2 uger forinden havde jeg også holdt foredrag. Det var for en  8. klasse, hvor jeg havde haft få timers forberedelsestid. Der var jeg nervøs! I starten af foredraget havde jeg bævrende stemme og rystende hænder og flere gange under foredraget, måtte jeg have mig en mundfuld vand.

Kan man virkelig efter så få gange blive fortrolig med det, at stå foran en flok og holde foredrag? Er det ikke vildt at tænke på? Hvorfor går vi så rundt og er SÅ bange for at træde ud af vores komfortzone? Vil du ikke hellere derover, hvor magien sker?

Jeg er i hvert fald blevet modigere!

Skal vi sammen finde ud af, hvor høj din mur er mellem din komfortzone og din magi-zone? Skal vi ikke bare gå i gang med at bryde muren ned, så det ikke er så uoverstigeligt at få det liv du allerhelst vil leve?

/Aurora