Brug din stemme!


Coaching / torsdag, april 20th, 2017
  • Det, jeg siger forstår andre ikke, så jeg kan lige så godt lade være med at sige noget…
  • Jeg har ikke noget at byde ind med i samtalen, så jeg lader bare være med at sige noget…
  • Hvis jeg siger noget, bliver jeg alligevel kritiseret, så jeg lader være med at sige noget…
  • Jeg har lyst til at sige min mening, men mister modet…
  • De andres samtale interesserer mig ikke, så jeg lukker bare ned og deltager ikke…
  • Jeg kan ikke formulere mine tanker mundtligt, så de lyder interessante for andre, så jeg lader være med at sige noget…
  • Jeg holder mest af at være alene, så jeg har glemt, at det også er rart at have venner…
  • Jeg synes ikke, at jeg kan finde ud af at være sammen med andre mennesker…

Kan du nikke genkendende til ovenstående? Så er du nemlig ikke alene!

For 10 år siden fik jeg en stor hævelse på halsen. Struma. Forstørret skjoldbruskkirtel. Jeg ved faktisk ikke, hvad det er. Jeg fik det tjekket og har siden gået til kontrol for at se, om der var noget galt med mit stofskifte. Det er der ikke, ikke udover et lille udsving ifm. min stressperiode i efteråret.

Jeg har hele tiden vidst, at det var psykosomatisk, den har ikke generet mig og jeg tænker ikke engang over, at jeg har en forstørret hals. Det er kun andre, der lægger mærke til det… Men min krop prøver at råbe mig op, den vil fortælle mig noget. Og ens krop skal man LYTTE til!

Jeg har gået ved flere behandlere og terapeuter og alle har et bud på, hvad det kan skyldes.

a)
Jeg skulle egentlig have været bortadobteret og var på et spædbørnehjem den første uge af mit liv. Jeg har derfor skreget og skreget på børnehjemmet, men ingen har trøstet mig eller har kunne give mig den trøst og omsorg, som JEG havde BEHOV for. Den trøst kunne jeg kun få fra min mor. Heldigvis ‘hørte’ hun mig i sine drømme og hentede mig igen. Men skaden var på en eller anden måde sket, for jeg lukkede min stemme ned, for der var alligevel ingen, som ville lytte. Så jeg er blevet den stille pige i klassen…

b)
Indtil jeg var 8 år, talte jeg kun grønlandsk. Da jeg er 8 år kommer jeg til Danmark og skal være i pleje hos en dansk familie, men jeg kan ikke gøre mig ordentligt forståelig det første stykke tid. Jeg kan huske en kæmpe frustration over ikke at blive forstået, så jeg hev i de andre børns hår og kastede sten efter dem, fordi de drillede og de forstod ikke, at jeg prøvede at sige fra. Min krop kan også huske det. For nogle uger siden var jeg nemlig ved en behandler, hun lagde sine hænder tæt ved halsen på et tidspunkt og da flød jeg væk og var ikke mentalt til stede. Følelsen af, og frustrationen over, at ingen lyttede til mig dukkede op og mit system lukkede derfor ned. Selvom jeg husker intregrationen som en nem tid, så siger min krop noget andet…

c)
Omkring 2 år efter min tidligere kærestes selvmord, er jeg i et lykkeligt forhold med med nuværende mand. Vi er ved at planlægge bryllup. Fra den ene dag til den anden, er det så, at min hals hæver sig op. Det er som om, at kroppen siger: “Selvom du er er lykkelig nu, så skal du altså have styr på alt det, du bider i dig! Nu aktiverer jeg klumpen i din hals, så du kan SE med dine egne øjne, at du ikke kan blive ved med at ignorere din stemme! Så fat det dog!”

NU tager jeg mig selv alvorligt! I mange år har jeg fået en klump i halsen, når andre mennesker gjorde gode gerninger eller hjalp andre mennesker. I mange år, har jeg arbejdet ved en computer og ikke lyttet til mit ‘kald’ om at hjælpe andre med deres svære liv.

Jeg vil LYTTE til dig! Jeg vil SE dig! Jeg vil tage DIG alvorligt!

Kan du genkende de øverste punkter og følelsen af ikke at lykkes i dit liv? Er der en stemme inden i dig, som du alt for længe har lukket nede af frygt for kritik? Skal vi sammen lukke den stemme ud?

Jeg er uddannet coach og har en yderst veludviklet intuition over for menneskers tilstand. Jeg er derfor ved at udvikle min egen intuitive coaching metode og til det har brug for en masse øve-kaniner.

Du kan komme til mig i Gudumholm syd-øst for Aalborg eller vi kan lave en session over Skype eller telefon (her skal du selv ringe op).

Til og med d. 19. maj 2017 giver jeg derfor én gratis coachingsession til dem, som kan genkende sig selv i noget af min historie.

Jeg foretrækker at blive kontaktet på mail, så jeg er forberedt, når du kontakter mig. Har du svært ved at formulere dig på skrift, så send en kort sms om, hvornår det kan passe, at vi snakker sammen 🙂
auroramalenecarmen(a)gmail.com eller tlf. 22636083

Kærlig hilsen

Aurora Malene

2 Replies to “Brug din stemme!”

  1. […] Ps. Der var en der kommenterede på Facebook, at det lignende struma. Jeg har skam også fået taget biopsi og fået den tjekket jævnligt i de 10 år, jeg har haft den. Der er ingen udsving ifht. stofskifte. Den generer mig ikke og så længe den ikke gør det, så skal den IKKE operereres! Jeg VED, at det er psykosomatisk. Læs også dette indlæg. […]

Comments are closed.