Jeg elsker dig, mor!


Glæde, Kærlighed / torsdag, maj 11th, 2017

GenfødtHvorfor skal det være så svært at sige de tre små ord? Det er det, hvis du er sådan en som jeg! Jeg har nemlig altid haft svært ved at give udtryk for mine følelser…

Jeg skulle egentlig have været bortadobteret…  I går var jeg derfor på road trip til Vestjylland 42 år tilbage i tiden, med min biologiske mor. Min dejlige mor, mit forbillede, som havde sine grunde til at være nødt til at give mig bort. Hun fortrød heldigvis og hentede mig en sen aften for snart 42 år siden på det spædbørnehjem, hvor jeg havde været den første uge af mit liv.

I Vestjylland bor en nu 81-årig kvinde, som i sin tid tog min mor under vingerne, da hun stod i sit livs aller sværeste situation, nemlig at bære sit kærlighedsbarn i maven og med smerten om, at hun ikke kunne beholde det.

I dagene mens jeg var på spædbørnehjemmet, hørte min mor hver morgen et spædbarn der græd. Hun prøvede at skubbe det fra sig, men til sidst kunne hun ikke holde det ud mere. Kvindens mand, som også var clairvoyant medium, fik arrangeret en seance, hvor flere deltog og kunne få clairvoyante svar. På et tidspunkt er der en mand, som spørger om noget, men istedet kommer et svar igennem til min mor: “Din livsfrugt kalder!” Herefter kunne det kun gå for langsomt med at hente mig! Kvinden fortalte mig, at det havde været et utroligt rørende og uforglemmeligt øjeblik, da min mor og jeg blev forenet igen. Jeg havde nemlig rakt mine hænder op til min mor!

Det har virkelig været forløsende for mig at få den indsigt. For jeg ved nu, at jeg BLEV LYTTET til! Min kalden BLEV HØRT!

Og hvis jeg blev hørt den gang, så kan jeg også blive hørt og lyttet til fra nu af. Jeg skal ikke være bange for at sige det, jeg har på hjerte. For hvad er det værste, der kan ske?

Jeg tror, at mange folk omkring mig har været irriterede over, at jeg tit er klappet i som en østers. Det er især, når jeg føler mig kritiseret eller mine grænser er blevet overskredet. Jeg er virkelig så konfliktsky i visse situationer, at jeg hellere vil tie end at fortælle, om mine følelser og tanker af frygt for den andens reaktion. Det er nemlig ikke nemt at være rationel i kampens hede, for jeg går til modangreb, og bagefter har jeg det SÅ skidt med det. Så jeg vælger at tie af kærlighed og respekt for den anden. Men det løser jo intet… Det eneste jeg har fået ud af det, er problemer med hals og stemme.

I mit tidligere coachingarbejde med folk med lignende udfordringer, har jeg følt, at jeg har fået stillet et kæmpe spejl op foran mig. Det er en gave at kunne hjælpe andre med at få en indsigt i, hvad deres hals/stemme prøver at fortælle dem. For det er jo det samme min hals har prøvet at fortælle mig de sidste mange år! Vi kan hjælpe hinanden videre, så vi ikke føler os alene og mærkelige 🙂

På stranden i går var jeg ovenud lykkelig, som Fugl Phønix, der rejser sig op fra asken, følte jeg mig genfødt, klar til et nyt liv løst af mine egne bånd, med en tro på, at jeg kan alt!

For jeg har lyttet til mig selv – og ikke mindst endelig fået sagt JEG ELSKER DIG, MOR <3

– og jeg elsker mig <3

/Aurora Malene

One Reply to “Jeg elsker dig, mor!”

Comments are closed.