Healing i ro, stilhed og kærlighed


Healing, Spiritualitet / mandag, august 6th, 2018

Hvis du nogensinde har mærket i dig selv – dybt i din sjæl og celler, at der var noget du SKULLE gøre, uanset hvor mærkeligt det var, så ved du, hvordan jeg havde det i efteråret 2017! 

Da mærkede jeg nemlig pludseligt, at jeg skulle synge SJÆLSSANG. Ordet dukkede op i mig og det gav fuldstændig mening!

Trods det, at jeg ikke er begunstiget med en smuk sangstemme, så gav jeg mig hen til min sjælssang. Jeg fandt ud af, at jeg åbnede noget hos dem, jeg sang for. Jeg opdager nye sider af min gave, hver gang jeg har klienter. Jeg synger, så mine klienter græder, fordi de kan mærke vibrationerne fra min sang dybt i sjælen. Jeg kanaliserer sangen. Fra MIN sjæl til DIN sjæl.

Jeg mærker i min krop, det du kæmper med. Sammen åbner vi for smerten eller sorgen. Sammen sætter vi ord på, hvad din krop vil fortælle dig. Du modtager healing lige dér, hvor du har brug for det. I ro, stilhed og kærlighed ❤️

Kh Malene ❤️