Trangen til at synge sjælssang


Hals, Healing, Sjælssang, Stemme, Vokallydhealing / onsdag, august 8th, 2018

Ofte ved man præcis, hvornår ens liv tog en vild drejning. Sådan har jeg det i hvert fald med den pludselige trang til at synge sjælssang, som jeg skrev om i mit forrige opslag.
Men når jeg ser tilbage, så har der været tegn forinden, det fortæller jeg om i morgen…

På billedet ser du en healende sjælsskål lavet af Angelicca Ravn og lige præcis denne skål, slog benene væk under mig. Jeg købte den på Krop-Sind-Ånd-messen i Aarhus i oktober sidste år.

Det er meget mærkeligt, for jeg er overbevist om, at skålen ville have mig til Aarhus lige præcis den dag 😀
Jeg havde godt set, at der var messe, men jeg havde en masse dårlige undskyldninger for ikke at tage afsted.

Dagen før skriver en god veninde til mig, om vi ikke skal mødes til messen. Alle undskyldningerne stod der straks, det er jeg nemlig rigtig god til 😅 Men inden de fik overtaget, tog jeg en beslutning. Selvfølgelig skulle jeg afsted, selvom jeg ingen penge havde og der skulle arrangeres afhentning af børn om eftermiddagen.

Jeg tjekkede udstillerlisten og kunne mærke, at jeg bare skulle hen til Angeliccas stand og så hjem igen. Henne ved standen kunne jeg mærke, at der var én bestemt skål, der trak i mig. Da jeg tog den op begyndte det at snurre i mine hænder og op i armene. Jeg blev helt mundlam og da jeg endelig skulle formulere en sætning til Angelicca, så kom ordene ud i en mærkelig rækkefølge og jeg stammende ordene ud.
Ofte har jeg nemlig stammet, når jeg er blevet nervøs og følte at alles øjne var rettet mod mig. Men her sagde min intuition mig, at skålen skulle hjælpe mig med at arbejde med min hals og stemme. Jeg blev NØDT til at købe skålen. Skålen havde valgt mig 😍

I dagene efter besøget på messen kunne jeg mærke trangen til at synge. Ikke bare nynne med luftig stemme, men SYNGE for fulde hals. Nu er jeg ikke typen, der bare kaster sig ud i sang, så jeg sagde til familien, at jeg ville gå en tur. Jeg gik op bag ved vores by, hvor der er marker og begyndte at synge ‘I Danmark er jeg født’ (jeg blev nødt til at finde teksten på mobilen 😉) .

Tit, når jeg mærker noget, som virkelig er vigtigt, så tuder jeg.
Efterhånden har jeg fundet ud af, at det er min intutions måde at give mig et vink med en vognstang om, at nu skal jeg være opmærksom. Jeg kunne ikke synge ‘I Danmark er jeg født’, for jeg tudede. Og jeg blev ved med at sige til mig selv: Hvorfor fanden skal jeg tude over det her??? Jeg fandt også på melodistumper, som jeg indsang på min tlf og syntes, at det var vildt pinligt. Ingen skulle nogensinde høre det!!

Men weekenden gik og det blev mandag og jeg kunne mærke, at jeg blev nødt til at dele min sang med nogen. Jeg besluttede mig for at lave en Facebook-live i det rum, som jeg havde planer om skulle være mit kontor. Jeg stod i malertøj, for jeg var ved at pille savsmuldstapet af væggene. Jeg havde ikke forberedt mig på noget, stod bare og var mig selv.

Efter ca. 10 minutters tagen-mod-til-mig, hvor jeg fortalte om min oplevelse med skålen og sangen i løbet af weekenden, begyndte jeg at synge en melodi, som jeg havde fundet på under min gåtur ved markerne.

Hvis du nogensinde har prøvet at skulle tage mod til at gøre et eller andet vildt, så ved du, hvor forløsende det er endelig at kaste sig ud i det ukendte. Ingen grinede ad mig (der var i det mindste ingen grine-emojis 😆 ) Kun ros ❤️🙏

Siden da har jeg sunget nogle gange i forsamlinger, hvor jeg var mega nervøs, men efterfølgende skidestolt af mig selv.
Jeg har haft klienter online, hvor min sang blev gengivet med dårlig lyd og alligevel har min sang rørt folk.

Jeg ved ikke, hvad det præcis er, men det er helt klart en kombination af min healingsenergi og min sang, som hjælper mine klienter. Jeg skal ikke vide alt og kunne komme med svar på alt. For mig er det vigtigst, at jeg mærker den anden person. At jeg giver ro, tryghed og kærlighed ❤️
Og en ordentlig røvfuld healing ved bare at være mig ❤️

❤️ Kh Malene