Firmanavn på postkassen


Sjælssang / mandag, januar 14th, 2019

I over et år har der hængt et hjemmelavet plastikskilt på vores postkasse med mit firmanavn og med småt nedenunder, hvor der stod Coach. Så faldt det af for 2 måneder siden…

Da jeg fik mit CVR nr for over 2 1/2 år siden, troede jeg, at det var coaching, jeg skulle fokusere på i min business. For det var det, jeg troede, jeg kunne og var uddannet til. Men inderst inde følte jeg ikke for den vej. Jeg ville ikke kun hjælpe med at sætte et mål og nå det. Det var for overfladisk for mig. Jeg ville gå dybere…

At det blev Sjælssang kom fuldstændig bag på mig. Jeg havde jo ingen uddannelse i det. Jeg kender ikke noder. Jeg synger helst i de dybere registre og helst fjollesang 😄 Derfor har det virkelig været svært for mig at eje min gave. For man skal jo synge perfekt og lyde nærmest som en engel, når man healer med sang. Troede jeg…

Jeg har ikke kunne planlægge min vej. Jeg har ikke taget online kurser i det, der skal være min levevej. Det eneste jeg har gjort, er, at lytte til min sjæl. Tage tegnene alvorligt og turde kaste mig ud i det.

Et skridt ad gangen. Og nu tør jeg også skrive det på min postkasse 💖