Udtalelse fra prøvekanin


Sjælssang / torsdag, maj 23rd, 2019

Jeg har indspillet personlige sjælssange for 3 prøvekaniner, nu hvor jeg har købt udstyr til at lave bedre lydoptagelser. Jeg har ikke ord for, hvor glad jeg bliver for sådan en tilbagemelding. Ja, jeg sidder faktisk og tuder lige nu, fordi det er så stort. Tusind tak for de smukke ord <3

“Jeg har ikke før prøvet noget lignende sjælssang, til trods for at jeg har erfaring med healing, mantrasang og lydhealing med skåle.

Det jeg oplever Aurora Malene gør, er at gøre lydene helt individuelt passet til, og det rammer mig på en fuldkommen anden måde end al anden form for lyd jeg har oplevet. Det går mig nært.

Indledningsvis skulle jeg overgive mig. Jeg er under belastning for tiden og har ikke let ved at slappe af og give mig hen. Det første jeg oplevede, efter at jeg så småt begyndte at kunne imødegå den invitation jeg fornemmede sangen kom mig i møde med, var at mine hænder blev meget varme. Det vedblev de med at være under hele sjælssangen. Jeg mærkede derefter en tyngde, som en dyne over hele min krop som pressede den lidt ned i underlaget. Den virkelighed jeg kom fra, trådte lidt i baggrunden og sangen fyldte mere og mere.

Så mødte jeg en ældre, knoglet, mild og viis olding. En kvinde med ro i udtrykket og et tålmodigt sind. Det var mig, måske fra tidligere, måske fra senere i dette liv. Jeg sad lidt med hende, i den fred og i den visdom hun hvilede i. Så kom fornemmelsen af et lille, åbent og intuitivt barn hen til os og det var også mig. Mit fine, bløde, energiske og lattermilde indre barn. Vi sad der sammen, alle tre, og i min krop som hele tiden havde ligget på gulvet, mærkede jeg nu en tæt og tung sansning omkring min rygrad, hjerteområdet og solar plexus. Jeg fik beskeden: “Her kan du finde ro. Her skal du lære tålmodighed” – og der var både den vise tyngde i den gamle oldings fasthed og det legende, bekymringsfri element fra det lille barn, i den besked.

Jeg vil lytte til den mange gange. For eksempel hver aften, når jeg skal til at sove. Det er virkelig en dejlig gave at få sin helt egen sang. Så tusind tak for at give mig den oplevelse”.

/D.