Rodchakra


Sjælssang / mandag, juli 8th, 2019

Når jeg ser tilbage på den seneste tid, hvor jeg har følt en dyb usikkerhed, mismod og egentlig kun ville være inde i min egen verden, så kan jeg se, at det har været mit rodchakra, der har været i ubalance.

Nu, hvor jeg er ovenpå igen med fornyet styrke og balance, er min sjæl klar til at dele ud af denne følelse af tillid, selvværd og jordforbindelse.

I dag kunne jeg nemlig mærke, at jeg skulle synge en Sjælssang for rodchakra. Intet er jo tilfældigt 🙂 Så i dag har jeg også været draget mod rødt, som denne valmue med dobbelt frøkapsel. Rød for rodchakra.

Hvis du ikke kender til rodchakras betydning, kan du læse blandt andet læse om det her. Jeg arbejder intuitivt med kanaliseret vokallydhealing, som jeg kalder Sjælssang, derfor er det ikke lyden ‘LAM’ (som du kan læse i linket), jeg synger.

Sæt dig godt tilrette og find en naturlig rytme i din vejrtrækning. Fokusér på området nederst i din rygsøjle ved halebenet og forestil dig, at du sender Sjælssangen derned. God fornøjelse.

Du må meget gerne melde tilbage på mail og fortælle, hvad din oplevelse med Sjælssangen for rodchakra er.

NB. Halvvejs vil du nok lægge mærke til en mobiltelefonnotifikation, men jeg har valgt at ikke at klippe den ud, da det ville ødelægge flowet 😉

2 Replies to “Rodchakra”

    1. Kære Christel
      Hvor er det dejligt, at du selv synger med, for det er lyden inde fra dig selv, som giver den største healing <3

Comments are closed.