QueenPower!


Sjælssang / mandag, august 5th, 2019

Har du svært ved at stå ved din indre power, stå stærkt i dig selv og tro på dig selv og dine evner?

Så brug 8 minutter i rolige omgivelser og lyt til denne sjælssang – gerne med høretelefoner. Sid eller lig et minuts tid inden du lytter og fokuser på din vejrtrækning.

Lyt med kroppen, mærk i dig selv, hvad der sker, når du hører de forskellige lyde.

Meld meget gerne tilbage, hvad din oplevelse har været.

Kærligst Aurora Malene

2 Replies to “QueenPower!”

 1. Tusind tak for en smuk healing. Jeg mærkede først min hals snævrede sammen for at løsne sig og tale mere rent. Den sidste del af sangen var der en kærlig hjerte energi og fik visuelt ind at jeg skulle tale renere fra hjertet. At et lag nu er fjernet. Tal din sandhed og også mere plads til at sige og fylde med min stemme- mit bidrag. Meget powerfuld – Tusind tak ❤️

  1. Kære Zallie
   Wauv! Hvor jeg er glad for, at du fik lige præcis det ud af QueenPower-sjælssangen, som du havde brug for <3
   Giv den gas med plads til dig og din stemme <3 Og tusind tak for at lytte :-*
   Kh Aurora

Comments are closed.