Sjælssang og lyskoder for hjertet


Light code, Lyssprog/light language, Sjælssang / mandag, marts 7th, 2022

Jeg optager tit mine sange, så jeg kan høre dem igen og fokuseret mærke ind i sangene. I dag under min meditation, hvor jeg fokuserede på hjertet, kunne jeg mærke, at en sang pressede sig på.

Jeg skulle åbenbart også have papir og pen klar, for der var også nogle lyskoder (light code), der ville ud. Det er ellers ved at være længe siden ✨Det var nye tegn, der ville ud i dag. For de ændrede sig hurtigt og blev til, hvad jeg mærkede som lodrette elektrokardiogrammer (tror jeg det hedder).

Hvis du vil lytte med, så sid et øjeblik og træk vejret dybt 3-5 gange, hvor du holder vejret ved hvert åndedræt i ca. 10 sekunder og slipper al luften ud på en gang. Lyt og mærk sangen med hjertet 💚Del gerne, hvad du oplever 🙏💚