De 3 bedste ting


Glæde / onsdag, januar 4th, 2017

04012017-beskaaretJeg var 29 år, da jeg sidst på året i 2004 faldt jeg over en artikel i Ud&Se. Jeg kan ikke huske titlen, men jeg kan huske fotografen, fordi han havde gået på højskole med min gymnasieveninde (ja, jeg har den fantastiske gave, at jeg kan huske folk). Nicky Bonne, som er navnet på fotografen, rejste rundt i landet med DSB sammen med en journalist og lavede portrætter af de rejsende.

Det var ikke en særlig stor artikel, men den har sat det største aftryk i min måde at leve mit liv på.

Journalisten spurgte blandt andet de udvalgte rejsende om, hvad der havde været den bedste oplevelse i løbet af dagen og det slog mig, at hvis nogen havde spurgt mig om det, så ville jeg ikke ane, hvad jeg skulle svare. Jeg blev så chokeret over denne opdagelse, at jeg brød jeg ud i gråd. Kunne det virkelig passe, at der ikke var bare en lille bitte ting, som havde gjort  mig glad i løbet af dagen??

På daværende tidspunkt var jeg i det sorteste hul, jeg nogensinde har været i. 4 måneder forinden, 3 dage før min 29 års fødselsdag, havde min daværende kæreste gennem 3 år nemlig valgt at tage sit eget liv. De første måneder husker jeg ikke meget fra, men efterhånden som det blev efterår og vinter sneg mørket sig ind på mig og lukkede ned for mit lys. Og jeg kunne ikke en gang komme i tanke om, hvad der havde været det bedste i løbet af dagen…

Den dag, hvor jeg havde læst artiklen og tudet færdig, besluttede jeg mig for, hver aften at sige 3 ting højt, som havde gjort min dag god, uanset hvor bagatelagtige de havde været.

I dag 12 år efter gør det stadig. Og i aften vil jeg blandt andet kunne sige, at det bedste har været at stå ude på terrassen i læ for blæsevejret i 10 min. med solstråler i ansigtet.

Hvad har været det bedste for dig i dag?

 

/Aurora

2 Replies to “De 3 bedste ting”

Comments are closed.